Altın Takı ve Mücevher Festivali 2022 - Tufanlar Kuyumculuk

Altın Takı ve Mücevher Festivali 2022 - Tufanlar Kuyumculuk - Tufanlar Kuyumculuk

Altın Takı ve Mücevher Festivali 2022 - Tufanlar Kuyumculuk 

 

 

Türkiye’nin en büyük altın ve mücevher markalarını bir araya getiren Altın Takı ve Mücevher Festivali’nin bu yıl ikincisi Tufanlar Kuyumculuk ev sahipliğinde 26-31 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşti. Birbirinden özel ve zarif koleksiyonların tanıtıldığı festivalde Elizi, Koçak, Lora, Storks ve Model Pırlanta gibi Türkiye’nin en büyük ve en seçkin markaları yeni koleksiyonlarıyla adeta büyüledi. Her zevke ve bütçeye hitap eden birbirinden zarif ürünler ilk kez Altın Takı ve Mücevher Festivali’nde ziyaretçilerle buluştu. Tufanlar Kuyumculuk tarafından düzenlenen Altın Takı ve Mücevher Festivali, aynı zamanda İnstagram, Facebook, WhatsApp ve Youtube üzerinden Tufanlar Kuyumculuk resmi hesaplarından online katılımcılara da festival heyecanını yaşattı. Festivale özel indirimler ve kırmızı barkod kampanyası oldukça yoğun bir ilgi gördü.

 

Ayrıca festivale önemli isimlerin katılımları da dikkat çekti. İlçe Emniyet Müdürü, Fethiye İlçe Kaymakamı, Fethiye Orman İşletme Müdürü, Likya Kadın Kooperatifi Başkanı, şehrin önde gelen isimleri ve bazı sosyal medya fenomenleri de festivale teşrif ettiler. Bir Hayalin Peşinde sayfası ile bilinen Deniz Pehlivan de festivale katılan fenomenler arasındaydı.

 

 

En Büyükler Altın Takı ve Mücevher Festivalinde

 

Bu yıl Tufanlar Kuyumculuk ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen Altın Takı ve Mücevher Festivali, Türkiye’nin önde gelen mücevher ve altın markalarını Tufanlar Kuyumculuk Fethiye mağazasında ağırladı. Festivalde seçkin markaların 2023 yılı koleksiyonları ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçiler en yeni koleksiyonlara festivale özel fiyatlarla sahip olma şansı yakaladı.

 

Türkiye’nin en büyük ve en bilinen pırlanta markalarından olan Koçak, 2023 yılı özel koleksiyonlarıyla festivalde idi. Koçak pırlanta uzmanları tarafından ürünler hakkında ziyaretçilere bilgilendirme yapıldı. Tektaş ve baget yüzüklerin yanı sıra birbirinden zarif pırlanta setler de festival boyunca sergilendi.

 

Mücevher sektöründe ihracat şampiyonu olan ve tüm dünyada en beğenilen markalardan biri olan Storks markası da yepyeni koleksiyonlarıyla Altın Takı ve Mücevher Festivali boyunca ziyaretçilerle buluştu. Birbirinden zarif ürünler ve renkli pırlanta taşlar ile ziyaretçileri adeta büyüledi.

 

Son yıllarda el işçiliği Altın Trabzon Hasır ürünleriyle altın takı sektörüne yön veren Elizi firması da Altın Takı ve Mücevher Festivali’nin katılımcılar arasındaydı. Birbirinden zarif, özenle elde işlenmiş en yeni Trabzon Hasır ürünleri festival boyunca özel vitrinlerde sergilendi. Ayrıca festival boyunca Elizi firmasının kendine has Trabzon Hasır örgülerinin nasıl yapıldığı da canlı olarak gösterildi. Yöresel kıyafetler ile narin altın tellerin maharetli ellerde nasıl birer şahesere dönüştüğü anlatıldı.

 

 

Ayrıca Lora Pırlanta ve Model Pırlanta markalarının yeni koleksiyonları da Altın Takı ve Mücevher Festivali’ne özel fiyatlarla ilk kez ziyaretçilere sunuldu. Kendine has tarzlarıyla birbirinden güzel pırlanta ürünler ışık saçtı.

 

Festival Doğaya Nefes Oldu

 

Tufanlar Kuyumculuk Ağaç fidanı Bağışı

 

Altın Takı ve Mücevher Festivali kapsamında Tufanlar Kuyumculuk, Fethiye Belediyesi, Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Orman işletme Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Doğaya Nefes Ol Kampanyası kapsamında festivalde yapılan her 5.000 ve üzeri alışveriş için bir ağaç bağışlandı. Ayrıca alışveriş tutarı 5.000’ye ulaşmayan katılımcılar veya hiç alışveriş yapmayanlar da, mağaza içinde pek çok yerde bulunan qr kodları tarayarak kampanyaya katılım gösterdi. Qr kod ile yapılan her 10 katılım için bir ağaç bağışlandı. Kampanya sonunda toplam 2.000 fidan bağışı yapılarak bu yıl da doğaya nefes olundu. Tufanlar Kuyumculuk, gelecek nesillere daha yeşil ve daha temiz bir doğa bırakma yolunda her sene sosyal sorumluluk ve çevre projeleri ile yarınlarımıza daha umut dolu gözlerle bakmamıza yardımcı oluyor.

 

Gelecek Festivale Davetlisiniz

2021 ve 2022 yıllarının Aralık ayında birinci ve ikincisi düzenlenen Tufanlar Kuyumculuk Altın Takı ve Mücevher Festivali, 2023 yılında ve sonrasında da geleneksel olarak sürecek ve bir yandan sizlere en yeni altın takı ve mücevher koleksiyonlarını görüp uygun fiyatlardan satın alma fırsatı sunarken, bir yandan da sosyal sorumluluk ve çevre projeleri ile gelecek nesillerimizi daha güzel bir doğaya ve daha umutlu yarınlara taşımaya devam edecek. 2023 yılı sonunda üçüncüsü düzenlenecek olan festivale sizler de davetlisiniz.