Altın Takı ve Mücevher Festivali 2022 - Tufanlar Kuyumculuk - Pırlanta 2022 Koleksiyonu

Türkiye’nin en iyi altın ve mücevher markalarının bir araya geldiği Altın Takı ve Mücevher Festivali 24-31 Aralık 2021 tarihlerinde Tufanlar Kuyumculuk’ta gerçekleşti. En özel altın ve pırlanta koleksiyonlarının tanıtıldığı Altın Takı ve Mücevher Festivali’nde KOÇAK, Storks, Fagold, Lora Pırlanta gibi güçlü markalar yer aldı. Her bütçeye uygun ürünlerin sunulduğu festivali binlerce kişi ziyaret etti. Tufanlar Kuyumculuk tarafından organize edilen festival 2022 yılında da sizi bekliyor olacak. 

Altın Takı ve Mücevher Festivalinde Hangi Markalar Yer Aldı? 

Türkiye’nin en büyük pırlanta markalarından Koçak da festivaldeydi. Koçak 2022 koleksiyonları festivale özel olarak ilk defa Tufanlar Kuyumculuk’taydı. Pırlanta tektaş, beştaş, baget yüzüklerin yanı sıra pırlanta setler ziyaretçilerin ilgisini çeken ürünlerdi. Koçak pırlanta uzmanları kendi ürünlerinin hikayelerini anlatarak müşterilerine servis verdi. 


Tüm dünyada çok sevilen ve ihracat şampiyonu olan Storks renkli taşlı pırlantaları ve geniş mücevher koleksiyonuyla Tufanlar Kuyumculuk’taydı. Festivale özel fiyatlardan faydalanan Storks severler alışverişin keyfini çıkardı. 


Festivalde en çok dikkat çeken koleksiyon ürünlerinden, Fatih Sultan Mehmet’in birebir ölçülerde hazırlanan altın kılıcı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Tekin Seyrekoğlu’nun özel üretimi olan bu modeli görmeye gelen misafirler kılıcın ihtişamına hayran kaldı. 


Lora Pırlanta ve Fagold markaları da özel ürünleriyle fuardaydı. Uygun fiyatlı koleksiyonlarını festivale özel fiyatlarla sunan markalar 2022 fuarında da yer alacaklar.


Milyon Dolarlık Pırlanta Koleksiyonu


Festivale katılan Orse Diamond firması milyon dolarlık pırlanta yüzük ve özel ürün koleksiyonunu misafirlerle bir araya getirdi. 6 karatlık yüzük modeli festival ziyaretçilerinin ilgisini en çok çeken ürünlerden birisi oldu. 


Festival Yeri: Tufanlar Kuyumculuk


Festivale ev sahipliği yapacak olan Tufanlar Kuyumculuk, Fethiye’nin en büyük kuyumcu mağazası. Binlerce 8,14,18,22 ayar takıların bulunduğu altın bölümününü yanında, pırlanta koleksiyonu ve Koçak özel bölümüyle geniş bir ürün koleksiyonu sunuyor. Müşterilerinin altın düğün alışverişi, altın doğum günü hediyeleri gibi ihtiyaçlarına kolaylıkla çözüm bulabilen Tufanlar Kuyumculuk festivalde yeni yılın koleksiyonlarını görme fırsatı sunuyor. 


15.000’den fazla ürün çeşidine sahip Tufanlar Kuyumculuk Piano, Cetaş, Arpaş, Çilek Gold, Goldium gibi bir çok Türkiye çapında üne sahip üretici firmayla çalışıyor.


Ürünlerinin tamamında ömür boyu bakım garantisi de sunan Tufanlar Kuyumculuk, ürünlerinin arkasında duruyor ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. 


Festival doğaya nefes oldu!


Festival’de Fethiye Likya Kadın Kooperatifi ve Orman Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği neticesinde çok özel bir sosyal sorumluluk projesi de hayata geçirildi. 1 haftalık festivalin sonucunda yapılan alışverişler birer fidana dönüştü. Festival sonunda 10.000 Ağaç Fidanı bağışlandı. Orman yangınlarından sonra gerçekleşen bu festivalle büyük bir soruna dikkat çekildi. 


Festival online’da da olacak!


2022 yılında yapılacak olan Altın Takı ve Mücevher Festivalinde internet sitesinde de yeni koleksiyonlarını duyuracak olan Tufanlar Kuyumculuk şehir dışında olan takipçilerine de festivali görme imkanı sunacak. Instagram ve Youtube hesaplarında canlı yayınlarla festivali takipçileriyle buluşturacak olan Tufanlar Kuyumculuk festival ruhunu online’da da yaşatacak. 


İnternet sitesi üzerinden peşin fiyatına 3 taksitle, kapıda ödeme ve havale/eft ödeme seçenekleriyle alışveriş yapılabiliyor. Sigortalı hızlı kargo güvencesi ile alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.