Altın Halka Küpe Almanız İçin 5 Neden!

Altın Halka Küpe Almanız İçin 5 Neden! - Tufanlar Kuyumculuk

Günlük hayatta her kadının mücevher kutusunda bulunması gereken altın takılar vardır. İşte bunlardan bir tanesi; altın halka küpelerdir. Farklı boylarıyla altın halka küpe almanız için 5 nedeni sizler için sıraladık. 

Kombinlerinizin Tamamlayıcısı Olur

Altın halka küpeler, kombinlerinizde tamamlayıcılık görevini başarıyla yerine getirir. Özel günlerinizde veya günlük hayatınızda yaptığınız kombinlerinize halka küpelerle renk katabilirsiniz. Sade bir kombininizde mini 1 cm altın halka küpelerimizi kullanabilirsiniz. Düğün gibi özel bir davette 3.5 cm halka küpelerimizi tercih edebilirsiniz. 


Altın Küpe Kararmaz 

Tufanlar Kuyumculuk’tan alacağınız 14 ayar altın küpeler sertifikasıyla birlikte gönderilir. Altın ürünlerimiz asla kararmaz. Suya girdiğinde rengi değişmez. Altın ürünleri her zaman evladiyelik olarak düşünebilirsiniz. Altın halka küpenizi torununuz dahi keyifle kullanabilecektir. 


En İyi İşçilikle Üretim

Kapalıçarşı’nın en iyi altın atölyelerinde ustalıkla tasarlanan ve üretilen ürünleri güvenle satın alın. Nesilden nesile ustalığı devam eden Kapalıçarşı kültürünü sizinle buluşturuyoruz. Altın halka küpelerimizin klips tasarımından üretim kalitesine kadar her detayına özen gösteriyor ve sizi en iyi işçilikli ürünlerle buluşturuyoruz.


Altın Takı Uzun Vadeli Bir Yatırımdır.

Altın takı alışverişi yapmanın en keyifli yanı ürününüzün uzun vadede değer kaybetmeyeceğini bilmektir. Altın Halka Küpe’nin gümüş veya bijuteri küpelerden en büyük farkı değerini her zaman korumasıdır. Kısa vadede aynı altın takıyı bozdurmak istediğinizde değer kaybı oluşacaktır ama bugüne kadar altın her zaman değerlenerek altın takı sevenleri hep mutlu etmiştir.


Güvenilir Kuyumcudan Alışveriş Yaparsınız

Türkiye’nin en büyük kuyum mağazalarından bir tanesinden güvenilir alışveriş yapmanın keyfini Tufanlar Kuyumculuk ile yaşayabilirsiniz. 1952’de kurulan Tufanlar, Muğla/Fethiye’deki 200 m2'den fazla alana sahip mağazasıyla 70 yıldır hizmet veriyor. 


Şimdi satın alacağınız altın halka küpeler aynı gün kargoda!


  • Altın Halka Küpe 1 Cm
  • Çok sevilen altın halka küpelerimizden mini 1 cm halka küpemiz kampanyada. 0.63 gram ağırlığa sahip küpemizin detaylarını internet sitemiz üzerinden keşfedebilirsiniz.


  • Altın Halka Küpe 1.2 Cm
  • 1 cm olan küpemize göre daha kalın ve büyük olan 1.2 cm Altın Halka Küpemiz kombin severlerin gözdesi. 0.75 gram ağırlığa sahip olan bu küpemizi şimdi satın alabilirsiniz.


  • 2 Çift Altın Halka Küpe Kombin
  • 1 ve 1.2 cm halka küpelerimizin aynı pakette olduğu bu kombin paketi iki veya daha fazla kulak deliğine sahip olan müşterilerimizin en sevdiği ürünümüz. 


    Tüm Türkiye’ye ve dünyaya altın takı satışı yapan Tufanlar Kuyumculuk ile alışverişinizi güvenle tamamlayabilirsiniz. Kapıda ödemeyle, Kredi kartına 3 taksitle veya %5 indirimle Havale/EFT yöntemiyle ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Sigortalı olarak Yurtiçi Kargo ile gönderilen paketleriniz ortalama 2 gün içerisinde size ulaşıyor. 

    Tüm Dünya’ya Fedex ile gönderdiğimiz paketlerimiz ortalama 3 günde ulaşıyor. Türkiye’den güvenle altın alışverişi yapmanız için Tufanlar sizi bekliyor.